1:1 veiledning - Business fra Hjertet

 

 

Veiledningspakker

 

Er dette deg?

  • Du får ikke de resultatene du vil ha i din bedrift.
  • Du har store mål for hvor du vil med din business, men du vet ikke hvordan du skal nå dem
  • Du har tatt flere onlinekurs uten å ha kommet så mye videre
  • Du føler deg alene og frustrert over å måtte gjøre alt selv med liten eller ingen støtte.

     

 

Skulle du ønske at

  • Du hadde noen som kunne vise deg veien for hva du må gjøre for å oppnå resultater?
  • Du hadde noen som kunne hjelpe deg med å strukturere og holde fokus på det som er viktig for å drive businessen fremover ved å få flere kunder og bedre inntjening?
  • Du hadde noen med over 20 års erfaring som du kunne spørre og lære fra?
  • Du hadde noen som heier på deg, og som gir deg den inspirasjon og motivasjonen du trenger for fortsette med egen business?

 

Jeg er en blanding av rådgiver, mentor, businesstrateg og markedsfører med solid kunnskap og erfaring i dagens digitale måter å drive  og markedsføre små bedrifter på. Jeg har jobbet med markedsføring i over 20 år, og har erfaring fra mindre bedrifter,  et stort internasjonalt selskap – og ikke minst gjennom å ha drevet for meg selv de siste 9 årene.

Jeg opplever at mange gründere og mindre bedrifter sliter med å få frem det som er unikt ved dem. Det å ha et budskap som virkelig treffer de du ønsker å nå. Det å ikke nok tro på deg selv og dine produkter og tjenester. De færreste har en plan, struktur og fokus på hvor de vil og hva de kan gjøre for å være mer synlig for de rette kundene.

Du kjenner kanskje på en frustrasjon og overveldenhet over alt som må gjøres? Og at du bruker for mye tid på ting som ikker er viktig eller gir deg mer business?  Å skulle klare alt  alene er ikke lett. Og sannheten er at vi kommer alltid raskere til målet ved å ha noen å sparre med og som kan veilede oss. Det å ha noen som kan se din business utenfra og med «nye» øyne. Noen som kan hjelpe deg med struktur og fokus på det som er rett for din bedrift (og ikke nødvendigvis det alle andre gjør), og som vil gi deg bedre resultater.

 

Det finnes ingen pille for suksess

Det er dessverre ingenting som heter en «overnight success». Ting tar tid, og det er derfor viktig med langsiktig strategier som ligger til grunn for det du gjør. Sten for sten bygger du et fundament som vil gjøre ting mer effektivt, tidsbesparende og tilrettelagt for vekst fremover.

Jeg tilbyr derfor ulike personlig veiledningsforløp hvor vi jobber tett sammen med å utvikle din business ved bl.a. å legge en strategi og å strukturere markedsføringen i tråd med det du leverer, ditt budskap og din målgruppe. Da er det lettere for deg å holde fokus på det du må gjøre for å drive businessen din fremover, og ikke utsette ting og la deg avspore av det som ikke bidrar til vekst.

Det kan f.eks. innebære å jobbe med å tydeliggjøre budskapet ditt slik at det treffer bedre de du ønsker å nå. Hvordan bygge opp ulike produkter og konsepter som kunden vil ha og som gir deg et bredere inntektsgrunnlag. Vi vil også jobbe med hva du kan gjøre annerledes for å markedsføre deg bedre og bli mer synlig for dine ideelle kunder.

Kanskje trenger du hjelp med noe du ikke vet selv enda?

Sammen lager vi en konkret to do-plan for de neste 3 eller 6 månedene så du alltid vet hva du må gjøre for å nå de målene du har satt deg. Jeg hjelper deg med å komme fra A til B med en steg for steg-prosess som gjør at du får gjort det som trengs for å se resultater. Men du må være villig til å gjøre det som kreves – og sette av tid til faktiske å gjøre jobben!

Tilbakemelding fra kunder

Jeg har vært så heldig å få hjelp av Rikke med etablering av min egen virksomhet – med vektlegging på den digitale markedsføringen. Hun har laget et solid og godt fundament som kan utvides og bygges videre på.

Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ med en god løsningstilnærming.

Astrid Gjerde

Omsøm – Astrid Gjerde

Rikke har hjulpet meg med å spisse budskapet mitt på min nettside. I tillegg har hun gitt meg mer bevissthet i å følge mitt hjerte når det gjelder min business. Kjenne etter, stoppe opp og følge det mitt indre vil at jeg skal gjøre.

Du har vært med på å gjøre en forskjell for min vei videre! Tusen takk, Rikke!

 

Heidi Bjørbekk

atOffice AS

La oss ta en prat

Gjennom en samtale på telefon eller online blir vi litt bedre kjent, og får kjenne på om vi er en god match. Samtidig får jeg et innblikk i hva du trenger mest hjelp med – og hvordan jeg kan bidra på best mulig måte.

Fyll ut skjemaet så tar jeg kontakt for å finn en tid som passer.

Vi snakkes 🙂

 

8 + 3 =

>