Få en bedre progresjon

Veiledningspakker

Jeg opplever at mange gründere og mindre bedrifter sliter med å få frem det som er unikt ved dem. Det å ha et budskap som virkelig treffer de du ønsker å nå. Det å ikke nok tro på deg selv og dine produkter og tjenester. De færreste har en plan, struktur og fokus på hvor de vil og hva de kan gjøre for å være mer synlig for de rette kundene.

Få raskere progresjon

 

Jeg er en blanding av rådgiver, mentor, businesstrateg og markedsfører med solid kunnskap og erfaring i dagens digitale måter å drive  og markedsføre små bedrifter på. Jeg har jobbet med markedsføring i over 20 år, og har erfaring fra mindre bedrifter,  et stort internasjonalt selskap – og ikke minst gjennom å ha drevet for meg selv de siste 10 årene.

Mine tjenester

Veiledningspakker
Mentoring
Strategidag

Strever med å få frem det som er unikt ved deg? Og å ha et budskap som virkelig treffer de du ønsker å nå? Det å ikke nok tro på deg selv og dine produkter og tjenester – de du snakker til må også tro på deg.

Det er overraskende mange som ikke har en plan, en struktur eller fokus på hva de ønsker å skape med det de tilbyr. Og det gjør det vanskelig, om ikke umulig,  å gjøre det som trengs for å få en  progresjon, for å markedsføre seg og til å oppnå resultater og nå sine mål.

Isteden kjenner de på en frustrasjon og motløshet over alt som må gjøres. Og å ikke hvite hva som er viktig å gjøre og i hvilken rekkefølge… Og de ender opp med å bruke tide på det som ikke driver businessen fremover – og å være alene om alt! 

Fakta er at vi kommer raskere til målet ved å ha noen å sparre med og som kan veilede oss. Det å ha en som kan se din business utenfra og med «nye» øyne. En som kan hjelpe deg med struktur og fokus på det som er rett for din bedrift (og om ikke nødvendigvis er det alle andre gjør), og som vil gi deg bedre resultater.

Jeg tilbyr derfor veiledningspakker hvor vi jobber sammen med å løfte deg og din business.

Det kan f.eks. innebære å jobbe med å tydeliggjøre budskapet ditt slik at det treffer bedre de du ønsker å nå. Hvordan bygge opp ulike produkter og konsepter som kunden vil ha og som gir deg et bredere inntektsgrunnlag. Vi jobber med hva du kan gjøre annerledes for å markedsføre deg bedre og bli mer synlig for dine ideelle kunder.

Kanskje trenger du hjelp med noe du ikke vet selv enda…

Er dette deg?

 

  • Du får ikke de resultatene du vil ha i din bedrift.
  • Du har store mål for hvor du vil med din business, men du vet ikke hvordan du skal nå dem
  • Du har tatt flere onlinekurs uten å ha kommet så mye videre
  • Du føler deg alene og frustrert over å måtte gjøre alt selv med liten eller ingen støtte.

Skulle du ønske…

 

  • Du hadde noen som kunne vise deg veien for hva du må gjøre for å oppnå resultater, steg for steg?
  • Du hadde noen som kunne hjelpe deg med å strukturere og holde fokus på det som er viktig for å drive businessen fremover ved å få flere kunder og bedre inntjening?
  • Du hadde noen med over 20 års erfaring som du kunne spørre og lære fra?
  • Du hadde noen som heier på deg, og som gir deg den inspirasjon og motivasjonen du trenger for fortsette med egen business?
Rikke--Dørum-Schönborn---business-fra-hjertet---portrett

Hei

Jeg er Rikke

I tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 20 års erfaring med markedsføring og businesstrategi har jeg fordypet meg i mindset, energiarbeid og den indre prosessen vi må jobbe med parallelt for bygge og drive en business fra hjertet.

Etter 9 år i det tradisjonelle reiselivet der jeg markedsførte cruisedrømmen til solhungrige, nordiske gjester, forlot jeg en sikker jobb for å satse på min egen business. De siste 11 årene har jeg hjulpet mindre bedrifter med taktisk og strategisk markedsføring gjennom Fokus Marketing, før jeg nå har gjort det magefølelsen min hele tiden forsøkte å fortelle meg – jeg re-brandet til Business fra Hjertet.

På en holistisk måte kombinerer jeg personlig utvikling med markedsføring, en gylden kombinasjon som gir deg resultater på bunnlinja og inspirasjon til å leve et rikere liv.

Jeg har vært heldig å jobbe med Rikke ved flere anledninger. Det har vært en sann glede, veldig inspirerende og sist men ikke minst, meget nyttig. Rikke er veldig interessert i deg og det du driver med. Hun bidrar til å sette ting i perspektiv og skape en struktur, når hodet er fullt av ideer og annet rot. Hun er erfaren og kunnskapsrik og vet å veilede slik at det er enkelt å vite hva som er neste steg slik at det blir enkelt å bevege seg fremover mot målet. Jeg har fått hjelp til å lage en fin brosjyre, fått innspill på websiden og så har jeg ut fra vårt samarbeid fått klarhet i hva jeg skal fokusere på når det gjelder markedsføring. Jeg kan anbefale Rikke på det aller varmeste.

Britt Bjørgård, yogaintruktør og coach

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Takk for at du i tillegg er positiv og hjelpsom når jeg står fast og ringer deg. Du er gull å ha!

Nina Behncke, mental trener og foredragsholder, Modig Mamma

Gledeseffekten
Gledeseffekten

Gledeseffekten Har du hørt om Gledeseffekten – og effekten den har på din business? Som jeg har snakket om tidligere så vibrerer vi på ulike frekvenser ift hvilke følelser vi har til enhver tid. Og glede har en veldig høy energifrekvens. Når vi skaper i vår business,...

les mer
Hvordan nulle ut negative tilbakemeldinger
Hvordan nulle ut negative tilbakemeldinger

Hvordan forholder du deg til positive og negative tilbakemeldinger? Går du og kjenner på de gode tilbakemeldingene, eller er det den ene negative tilbakemeldingen som går og surrer som en plate i hodet ditt? De fleste av oss henger seg opp i den ene negative...

les mer

Nyhetsbrev

Motta inspirasjon om å drive business fra hjertet 

Book en uforpliktet samtale for å se om jeg er den rette til å hjelpe deg med din business.

>