Business  fra  Hjertet

 i tråd med den du er og det som er viktig for deg!

Business fra Hjertet

 i tråd med den du er og den du vil bli!

Du er din business

De fleste som driver en mindre bedrift er innimellom overveldet og sliter med følelser som frustrasjon, frykt, tvil og prokrastinering. Du har kanskje vært der selv, eller er der nå? Da vet du at det kan gjøre deg apatisk og handlingslammet. Det lille du får gjort gir ikke de resultatene du vet at du kan oppnå.

Hva om du enkelt kunne skifte energien din og begynne å skape fra et annet sted. La glede, kjærlighet, aksept, mot, stolthet og mening få gjennomsyre alt du gjør. Energien din er som en arm du strekker ut. Den kan skyve kunder bort fra deg, eller trekke dem til deg. 
Ved å jobbe på lag med din indre drivkraft og intuisjon vil du få de resultatene du drømmer om.

Med meg på laget får du en spirituell og erfaren markedsfører og businesscoach med en sertifisering i Rapid Transformational Therapy (RTT). En unik metode, utviklet av den anerkjente terapeuten Marisa Peer, til å hjelpe deg med å fjerne følelsesmessige blokkeringer, dårlige vaner og selvsaboterende atferd slik at du kan skape den business, og det livet, du drømmer om. 

En  metode  for  raskere resultater

 

Tenk om du kunne slutte å stå i veien for deg selv, og heller få ut ditt potensiale slik at du kan bevege deg mot drømmen og raskere se resultater.

Det kan du nå med en unike metode hvor jeg kombinerer coaching og mentoring med RTT (Rapid transformational Thereapy) som går i dypden og transformerer begrensede tankemøstre på et underbevisstnivå for rask og varig effekt.  Vi frigjør deg fra de utdaterte sannhetene og oppfatningene som ikke lenger tjener deg – som  tvert i mot er blitt din begrensning og holder deg tilbake fra å oppleve suksess med det du brenner for.

Med coachingen jobber vi med nåtiden og fremtiden og hvordan implementere det nye tankesettet slik at du kan skape den businessen og det livet du ønsker!

Med «30 dagers transformasjon» sparer du mye tid du ellers ville ha brukt måneder på med coaching og terapi. Vi går raskt til «the good stuff» som er å skape den businessen og livet du drømmer om.

 

Når du driver business fra hjertet, er tro mot deg selv
og gjør jobben – ja da er suksess uungåelig!

La oss få deg på rett vei – din vei – sammen.

 

Mine Tjenester

Frigjør deg fra saboterende tanker

Bli kvitt begrensede tanker som saboterer din fremdrift i businessen – og i livet. Opplev en ny og rask tilnærming som skaper dype og varige endringer på kun 30 dager!

Vi finner og fjerne begrensede tanker og gamle «sannheter» som ligger i underbevisstheten din slik at du får frigjort ditt potensiale, styrket selvfølelse, selvtillit, tro på egen kraft, og får mot til å gå mot det du drømmer om –  det du ønsker å skape.

Veiledningspakker

Trenger du litt hjelp over en kort tid? For eksempel om du står du litt fast og trenger hjelp for å få klarhet på de neste stegene i forhold til å fokusere, strukturere og tydeliggjøre budskapet og markedsføringen slik at du gjør det som skal til for å se resultater? 

Da er en veiledningspakke midt i blinken for deg! 

Du velger en pakke etter hvor mye hjelp du trenger akkurat nå.

Strategidag

Strategidag er for deg som ønsker å få hjelp med det som skal til for å tydeliggjøre kjernen i din business. Med fokus på bedre resultater, struktur og nye perspektiver ser vi på hvilke businesstrategier og markedsføring som er rett for deg. Du får en ny bevissthet og konkrete punkter for fokus og fremdrift. Planlegg de neste månedene på én dag!

Mentoring fra Hjertet

Tenk deg at du driver businessen du alltid har drømt om der du skaper fra ditt indre – alt fra produkter og tjenester til tekster og markedsføring. Og så, se for deg at du får min hjelp til å forme det du har på hjertet til et spisset budskap som er tydelig både for deg selv og for nye kunder, på 6 måneder eller lenger.

Rikke-Dørum-Schönborn-Business-fra-hjertet-markedsføringe-strategi-bedriftskonsulent-veiledning-mastermind gruppe-markedsføring

Hei, jeg er Rikke

Jeg er elsker å jobbe med deg som har et brennende ønske om å hjelpe andre med kunnskapen, erfaringen og talentene du har i deg. Du som kjenner på at du har et kall inni deg, en følelse av at du vil skape en business med mening. Du er lei av å stå på stedet hvil, føle deg overveldet og ikke få til det du ønsker å få til. Det er noe som holder deg tilbake, men du kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men du vet at du trenger hjelp til å komme videre.

Min misjon, det som virkelig engasjerer meg, er å bidra til at du blir kvitte dine mentale barrierer slik at du kan stå trygt i din egen kraft med en styrket selvtillit og selvfølelse. Bli kvitt de saboterende tankene om å ikke være god nok. Redselen for å feile, bli avvist og mislikt, men også frykten for å lykkes, og ikke kunne levere som lovet.

Du har en plass her i verden, og du har en oppgave som bare du kan utføre på din måte.

Jeg kombinerer personlig utvikling, mentaltrening og spirituallitet med businesstrategier og markedsføring, en gylden kombinasjon som gir deg økt selvfølelse og selvtilit og en fornyet tro på deg selv, tillit til prosessen, resultater på bunnlinja og inspirasjon til å drive business fra hjertet – i tråd med den du er og det du drømmer om og ønsker å skape gjennom din business.

Når du tør å stole på dine indre kraft, kan du gjøre mer av det du tror på og stå støtt i din egen overbevisning. Når du har en plan som reflekterer ditt egentlige jeg, får du en større drivkraft, større tiltrekningskraft på potensielle kunder som du elsker å jobbe med og motivasjon til å strekke deg etter mål som får det til å kile i magen.

Gratis sparringssamtale

Få klarhet i hva som holder deg tilbake og ditt neste steg mot det du ønsker
å oppnå i din business i en
30 min. sparringssamtale.

Hva noen av kundene sier

"Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende."

Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård

"Rikke er rå på å se mine unike egenskaper, og hjelpe meg til å styrke disse. I tillegg er hun en markedsfører med fagtyngde som stiller de riktige spørsmålene når det skal jobbes frem materiale til min synlighet på nett."

Heidi Isager, Fabrikkgalleriet & MakrameMekka

"Rikke har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker."

Astrid Gjerde – Omsøm

"Jeg har lenge kjent på at jeg kan gjøre meg mindre enn jeg er i situasjoner der andre får ros og oppmerksomhet. Jeg har også snakket meg selv ned opp igjennom, og har laget nedlatende historier om meg selv i de tilfellene der jeg har blitt avvist. Etter en sterk session med Rikke - og de påfølgende 21 dagene - der jeg hørte på et lydopptak før sengetid, har jeg fått en mye større bevissthet rundt dette. Jeg føler også at jeg at har gitt slipp på gamle historier, og at jeg i større grad kan føle meg sterk og stødig der jeg tidligere gjorde meg selv liten. Jeg har også fått en større forståelse av å ikke la andres ego, negative energi eller humør smitte over på meg. La de få holde på. Jeg er trygg i min egen energi! Rikke er et fantastisk behagelig og varmt menneske, og stemmen hennes har vært helt nydelig å høre på."

Inspirasjom  &  Informasjon

Gledeseffekten

Gledeseffekten

Gledeseffekten Har du hørt om Gledeseffekten – og effekten den har på din business? Som jeg har...

les mer

Meld deg på listen

for å mottta inspirasjon, læring, invitasjoner, tilbud og nyheter

Følg  meg  på  Instagram

>