About_new - Business fra Hjertet

Om Rikke  

&

Business fra Hjertet

Om Rikke

&

Business fra Hjertet

Å drive business fra hjertet

De fleste som driver en mindre bedrift er innimellom overveldet og sliter med følelser som frustrasjon, frykt, tvil og prokrastinering. Du har kanskje vært der selv, eller er der nå? Da vet du at det kan gjøre deg apatisk og handlingslammet. Det lille du får gjort gir ikke de resultatene du vet at du kan oppnå.

Hva om du enkelt kunne skifte energien din og begynne å skape fra et annet sted. La glede, kjærlighet, aksept, mot, stolthet og mening få gjennomsyre alt du gjør. Energien din er som en arm du strekker ut. Den kan skyve kunder bort fra deg, eller trekke dem til deg. Ved å jobbe på lag med din indre drivkraft og intuisjon vil du få de resultatene du drømmer om.

Med meg på laget får du en spirituell og erfaren markedsfører og businesscoach med en sertifisering i Rapid Transformational Therapy (RTT). En unik metode, utviklet av den anerkjente terapeuten Marisa Peer, til å hjelpe deg med å fjerne følelsesmessige blokkeringer, dårlige vaner og selvsaboterende atferd slik at du kan skape den business, og det livet, du drømmer om. 

Rikke Dørum Schönborn-Business fra hjertet-businessmentor-sparringspartner-markedsføring-strategi

Hei, jeg er Rikke

Jeg kombinerer selvutvikling og mindset  med businesstrategier og markedsføring, en gylden kombinasjon som gir deg frihet, fremdrift, resultater og inspirasjon til å drive business fra hjertet – i tråd med kjernen av den du er og det du ønsker å skape gjennom din business.

Når du tør å stole på dine indre kraft, kan du gjøre mer av det du tror på og stå fjellstøtt i din egen overbevisning. Når du har en plan som reflekterer ditt egentlige jeg, får du en større drivkraft og motivasjon til å strekke deg etter mål som er større enn deg selv.

Min purpose er å hjelpe deg med å synliggjøre din!

Jeg er elsker å jobbe med deg som har et stort engasjement, og et ønske om å hjelpe andre med den kunnskapen, erfaringen og talentene du har.

Du som kjenner på at du har et kall inni deg, en følelse av at du vil skape en business med mening. Du er lei av å stå på stedet hvil, føle deg overveldet og ikke få til det du ønsker. Det er noe som holder deg tilbake, men du klarer ikke sette fingeren på hva det er – og du vet at du trenger hjelp til å komme deg videre.

Min misjon, og det som virkelig engasjerer meg, er å bidra til at du står trygt i din egen kraft med en styrket selvtillit og selvfølelse.  Jeg er her for å hjelpe deg med å tro på deg selv og din business, og til å skape et stødig fundament og strategier som du, og din business kan utvikle og vokse med.

 

It’s not who you are that holds you back, it’s who you think your’re not.

En  av  mine «superpower»

Jeg er sertifisert Rapid Transformational Practitioner innen RTT (Rapid Transformational Therapy) – i tillegg til å være markedsfører og businessmentor. RTT er en unik metode jeg bruker for å finne og fjerne dine blokkerende tankemønstre og gamle «sannheter» som ligger i din underbevissthet som holder deg tilbake i businessen, og fra å få ut ditt potensiale. Det er som en superpower for å få fremdrift i businessen, til å slutte å stå i veien for seg selv, til å nå de eplene du har satt det, til å få ting gjort, til å tjene mer penger og til å gå for dine drømmer. Dette vil få frem din superpower også!

Fun & Facts om meg

 • Jeg vokste opp på Lillehammer
 • Bor i Asker, gift og har to barn (20 og 17 år) – og en katt
 • Drikke  mye te – ikke kaffe (vel, kun med whiskey og krem…)
 • Jeg hater å lage mat, heldigvis synes mannen det er meditativt å kokkelere… (flaks for meg)
 • Jeg elsker film og serier, spesielt kostymedrama og historier med sterke kvinneroller
 • Jeg liker å lese, både selvutviklings bøker og romaner (men ikke krim)
 • Jeg er en skikkelig catlady – ifølge barna
 • Jeg har bodd og studert 2 år i Frankrike
 • Jeg er spirituell og opptatt av energier og hvordan det påvirker oss. Og hvordan vi kan bruke vår spiritualitet for å lette vår hverdan og lykkes i  businessen
 • Diverse kurs i selvutvikling og healing
 • Jeg bruker energiverktøy for meg selv  og for å hjelpe mine kunder på best mulig måte
 • Jeg har et sterkt engasjement for å løfte og støtte kvinner, spesielt i business slik at vi tør å stå i vår kraft, bruke vår stemme, gjøre ting på vår måte og fremme feminint lederskap
 • Har jobbet med markedsføring i over 20 år
 • Jobbet med å markedsføre cruiseferie til skandinavere i over 9 år et av verdens største cruiserederi
 • Prosjektleder og ansvarlig for lanseringen av verdens største cruiseskip i Oslo i 2008 – et 2 dagers PR- og markedsføringsevent med et team på 40 personer
 • Drevet egen business siden 2010
 • Sertifisert RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy) og hypnoterapeut
 • Bachelor i økonomi og reiselivsledelse fra BI Trondheim

Ta kontakt for en prat om du føler at du holder deg selv tilbake, og ønsker fremdrift i din business.

 

>