Står du fast, og ønsker en endring?

Står du fast i businessen, og ønsker en endring?

Frigjør deg fra begrensede tanker

på 30 dager

Bli kvitt begrensede tanker som saboterer din suksess i livet og i business.
Opplev en ny og rask tilnærming som skaper dype og varige endringer på kun 30 dager!

 

Vi har alle mentale blokkeringer som vi har pådratt oss i løpet av livet. Mange av disse fikk vi allerede i barndommen hvor vi dannet oss ulike «sannheter» som er blitt mønstre og vaner som styrer våre handlinger dag.  Det vil si at mange av våre avgjørelser som voksne tar vi med tankegodset til en 7 åring!

Det trenger ikke fortsette å være slik!

Vi kan omprogrammere vår underbevissthet, hvor disse gamle tankemønstrene snurrer og går, til bedre overbevisninger.
Det som i utgangspunktet skulle beskytte deg har blitt din begrensning, og holder deg tilbake fra å få ut ditt potensial.

For å komme deg videre må du bli kvitt disse begrensende tankene, slutte å lytte til den indre kritikeren, og starte å lytte til den  indre stemmen, magefølelsen, den som forteller deg gjennom følelser og tanker hva som er rett for deg.

Du må tro på deg selv – før andre vil tro på deg.

Bli kvitt begrensede tanker på kun 30 dager med en effektiv metode som vil forbedre ditt liv og din business!

Kjenner du deg igjen i dette?

[

Du er frustrert og oppgitt over deg selv. Tenker du burde kommer så mye lenger enn du har.

[

Du utsetter og utsetter ting du vet du må gjøre for å komme videre og få resultater (hello queen of procrastination)

[

Du synes det er vanskelig å prise dine tjenester, og ta betalt det du er verdt

[

Det er som om noe holder deg tilbake, men du kan ikke sette fingeren på hva det er

[

Du føler deg fastlåst og handlingslammet. Dagene og månedene (og til og med årene!) går uten at du gjør de helt store fremskrittene

[

Du mangler klarhet og fokus for veien fremover, og blir lett distrahert bort fra viktige oppgaver

[

Du vet du er ment for noe mer, noe større. Du lengter etter å frigjøre mer av ditt potensiale

[

Du føler deg ikke god nok. Hvem er jeg til å gjøre dette, det finnes så mange andre som er mye flinkere

En  unik  metode  for  raskere resultater

Tenk om du kunne slutte å stå i veien for deg selv, og heller få ut ditt potensiale slik at du kan bevege deg mot drømmen og raskere se resultater.

Det kan du nå med en unike metode hvor jeg kombinerer coaching og mentoring med RTT (Rapid transformational Thereapy) som går i dypden og transformerer begrensede tankemøstre på et underbevisstnivå for rask og varig effekt.  Vi frigjør deg fra de utdaterte sannhetene og oppfatningene som ikke lenger tjener deg – som  tvert i mot er blitt din begrensning og holder deg tilbake fra å oppleve suksess med det du brenner for.

Med coachingen jobber vi med nåtiden og fremtiden og hvordan implementere det nye tankesettet slik at du kan skape den businessen og det livet du ønsker!

Med «30 dagers transformasjon» sparer du mye tid du ellers ville ha brukt måneder på med coaching og terapi. Vi går raskt til «the good stuff» som er å skape den businessen og livet du drømmer om.

I LØPET AV

30 DAGER VIL DU

få muligheten til å overvinne og gi slipp på begrensede trosmønstre, gamle «sannheter» og fortidens smerter, og gå fremover styrket, med tillit og en fornyet tro på din egen kraft slik at du kan nå dine mål og realiserer det du drømmer om.

Du vil oppleve en indre transformasjon som vil manifestere seg i din ytre verden og i din business og gi deg bedre resultater.

«Det er ikke den du er som holder deg tilbake
– det er den du tror du ikke er.»

Hva er RTT?

RTT (Rapid Transformational Therapy) er en ny innovativ terapi, som finner rotårsaken til hvorfor vi kan føle oss fastlåst, har dårlig selvfølelse og selvtillit, ikke føler oss gode nok, blant annet. Det er en enkel og kraftfull metode som kombinerer effektive og dokumenterte teknikker for å få frem det beste i deg.

I en RTT® – session avdekker og fjerner vi begrensende tankemønstre og opplevelser som holder deg tilbake, og blokkerer din fremgang i business. Fokuset er på fortiden, og hvordan den holder deg tilbake fra fremtiden, og det du lengter etter.
Alt dette ligger i underbevisstheten. 

For ditt briljante sinn (din underbevissthet) har den informasjonen du trenger for å finne og forstå årsaken til hva som holder deg tilbake, og med denne metoden finner du svarene raskt og enkelt slik at de kan omprogrammeres til kraftfulle, positive og oppbyggende tanker og vaner som får deg videre til et bedre liv og gjør det lettere å lykkes i business.

Og siden hjernen lærer ved repetisjon så får du en lydfil i etterkant med din personlige «transformasjon» som du lytter til i 21 dager slik at du befester de nye tankemønstrene . 

Dette kan du få hjelp med 

Gjennom den første coachingtimen finner vi frem til en av de mest begrensede tankemønstrene som holder deg tilbake, og som du skal bli kvitt i løpet av de neste 30 dagene.  Selv om vi lander på en problemstilling, så er det ofte slik er flere av punktene nedenfor er ulike symptomer på samme årsak, og du vil få løst opp i flere samtidig.

 • Begrensede tanker ift. penger (money blocks)
 • Fokus, konsentrasjon og bedre hukommelse
 • Frykt, redsel (for å feile, avvisning, manglende tilhørighet)
 • Følelse av å ikke være god nok
 • Følelsesmessige blokkeringer
 • Hvile, avslapning, søvn
 • Karriere
 • Motivasjon
 • Oppnå mål
 • Mot til å gå for det du ønsker deg
 • Prokrastinering / Utsettelsesadferd
 • Selvfølgelse
 • Selvtillit
 • Snakke i forsamlinger / Public Speaking
 • Suksessblokkeringer
 • Tro på deg selv
Rikke--Dørum-Schönborn---business-fra-hjertet---portrett

Hei, jeg er Rikke

Jeg kombinerer businesstrategier og markedsføring med selvutvikling, mindset og RTT (Rapid Transformational Therapy) for å fjerne begrensede tankemønstre som holder deg tilbake fra å lykkes. Det er en unik kombinasjon som gir deg frihet, fremdrift, resultater og inspirasjon til å drive business fra hjertet – i tråd med den du er og det du drømmer om å skape gjennom din business.

Når du tør å stole på dine indre kraft, kan du gjøre mer av det du tror på og stå stødig i din egen overbevisning. Når du velger en strategi  som reflekterer ditt egentlige jeg, får du en større drivkraft og motivasjon til å strekke deg etter mål som får det til å kile i magen og birda til noe som er større enn deg selv.

Min purpose er å hjelpe deg med å synliggjøre din!

Jeg er elsker å jobbe med deg som har et stor engasjement og et ønske om å hjelpe andre med den kunnskapen, erfaringen og talentene du har. Du som kjenner på et indre kall, en drive
og et  ønske om skape en business med mening.
Du er lei av å stå på stedet hvil, føle deg overveldet og ikke få til det du drømmer om.
Det er noe som holder deg tilbake, men du klarer ikke sette fingeren på hva det er.

Min misjon er å bidra til at du står trygt i din kraft med en god selvfølelse og selvtillit slik at du kan gå mot drømmen din. Hjelpe deg med å tro på deg selv og din business, til å skape et stødig fundament og velge strategier som du, og din business kan vokse med.

30  dagers frigjøringspakke  inkluderer:

 

1) En online coachingtime for å finne ut hva som holder deg tilbake i din business. Hvilken endring som vil være frigjørende for deg.

2) En transformerende RTT-session online på Zoom. (Ja, det fungerer supert digitalt)
Fjerne begrensede tankemønstre som saboterer din fremgang, og omprogrammer din underbevissthet
til å bli din støttespiller. (2 – 2,5 time)

3) En personlig lydfil, skreddersydd til å omprogrammere dine gamle «sannheter» og erstatte de med nye positive
som vil få deg til å ta bedre valg, og bevege deg fremover mot det du ønsker.

4) En online coachingtime for hvordan du kan implementere ditt nye tankesett og adferd i businessen.

5) E-post support i disse 30 dagene.

 

 

Din investering

Introduksjonspris:  4.990 + mva

(veil. 7.990 + mva)

Dette sier kundene

Jeg har lenge kjent på at jeg kan gjøre meg mindre enn jeg er i situasjoner der andre får ros og oppmerksomhet. Jeg har også snakket meg selv ned opp igjennom, og har laget nedlatende historier om meg selv i de tilfellene der jeg har blitt avvist. Etter en sterk RTT-session med Rikke - og de påfølgende 21 dagene - der jeg hørte på et lydopptak før sengetid, har jeg fått en mye større bevissthet rundt dette. Jeg føler også at jeg at har gitt slipp på gamle historier, og at jeg i større grad kan føle meg sterk og stødig der jeg tidligere gjorde meg selv liten. Jeg har også fått en større forståelse av å ikke la andres ego, negative energi eller humør smitte over på meg. La de få holde på. Jeg er trygg i min egen energi! Rikke er et fantastisk behagelig og varmt menneske, og stemmen hennes har vært helt nydelig å høre på.

MAJA

Jeg har hørt på den behagelige stemmen din i 21 dager og vel så det! Det har vært veldig interessant, spennende, og overraskende! Overraskende hvor mye «nytt» jeg har hørt etterhvert, ennå det er det samme opptaket hver kveld. Det interessante er at jeg på slutten begynte å tro på det som ble sagt, og at hjernen min nå faktisk henter frem denne positiviteten fra teksten FØR det negative! Nesten så jeg føler meg litt mer verdt etter denne «kuren».

EVA

"Av og til kan jeg streve med relasjoner fordi fortidens skygger legger en usikkerhet og demper som gjør noe utrygt. Etter å ha fulgt RTT-programmet er det som om det ikke er så farlig lenger, som om jeg selv kan klippe over den snora som hører fortiden til. Jeg er ikke lenger så avhengig av andre sine kommentarer eller syn for at jeg skal føle meg bra."

CECILIE

Jeg synes jeg merket effekten veldig fort. Allerede to dager etter jeg hadde samtalen med deg. Jeg ligger ikke å hviler på sofaen på dagtid lenger, føler jeg har mer energi i løpet av dagen. Og gjør ting som har ligget en stund.

GRY

Rikke Dørum Schönborn - Business fra Hjertet - på stranden

Dette  kan  være  deg  om  noen  uker!

Fri fra begrensede tankemønstre, gamle «sannheter» fra fortiden som har holdt deg tilbake fra å oppnå det du ønsker i businessen – og livet.

Du kjenner en indre endring som viser seg i ditt ytre liv på ulike måter. Det kan være bedre relasjoner til andre, nye muligheter som «plutselig» dukker opp, mer mot og selvtillit til å være synlig og du tar mer action. Du kan føle en økt motivasjon, en indre ro og trygghet som virker tiltrekkende på de rundt deg; kunder, samarbeidspartner og andre. Du er bevisst på hva som holder deg tilbake, og hva som skal til for å frigjøre deg fra det og til å gå fremover. Du har mer klarhet og fokus – kort sagt kan du få se positiv endringer på ulike områder. Det er din tur nå!

Klar til å  slutte å holde deg selv tilbake?

Jeg er en intuitiv business coach/mentor/veileder, markedsfører, hypnoterapeut og Rapid Transformational Therapy Practitioner (utdannet og sertifisert av grunnleggeren av RTT, den verdenskjente britiske terapeuten og forfatteren Marisa Peer.)

Det er det jeg er akkurat nå for jeg er i konstant endring – og det er du også.

Jeg er her for å hjelpe deg med å få ut mer av ditt potensiale, og det du er her for å gjøre – og for å få deg til å tro på deg selv!

For gjennom klarhet, selvtillit og når du er i kontakt med din indre kraft vil du finne din stemme, din selvtillit, og det motet og engasjementet du trenger for å drive og utvikle din business fra hjertet.

Min oppgave er å bidra og hjelpe deg, gjennom min kunnskap og erfaring, med å skape en business som er i tråd med den du er slik at du tar bevisste steg mot det du drømmer om og får resultater.

Ønsker du mer informasjon først?

La oss ta en prat slik at du får svar på det du lurer på, og se om dette er det riktige for deg – og om vi er en god match.

Gleder meg til å høre fra deg. 

Klem fra

Rikke

Spørsmål  &  Svar

Sover man gjennom en RTT-seanse?

Nei. Du er våken og klar over alt som skjer gjennom hele seansen, og du husker alt etterpå.

Hvordan føles det å være i hypnose?

For de fleste føles det som en veldig dyp, avslappet tilstand der du er helt rolig.

Vil jeg miste kontrollen når jeg er i hypnose?

Nei. Du har full kontroll hele tiden når du er i hypnose. Jeg kan ikke få deg til å si eller gjøre noe du ikke vil. Du kan snakke, bevege kroppen din, og du kan reise deg opp når som helst.

Kan jeg bli hypnotisert mot min vilje?

Nei, en person kan ikke hypnotiseres mot sin vilje eller gjøre noe de ikke vil.

Hva om jeg ikke kan komme ut av hypnose?

Når du har kontroll, kan du når som helst velge å komme ut av hypnose. Det er ikke mulig å bli sittende fast i hypnose.

Hvor gjennomføres RTT seansene?

Online via Zoom (en gratis programvare for videokonferanser). 

Fungere seansen like godt online?

Absolutt! Det er ingen forskjell på resultatene.

Hvordan virker hypnose?

Hypnose er ikke magi – det er vitenskap! Og fungerer ved å skape et utbrudd av hjernebølger som er de samme som når du er i REM (Rapid Eye Movement) søvn. Det er det som lar deg få tilgang til underbevisstheten din. Det er enkelt, og alle kan gjøre det.

Hva om jeg ikke "går dypt" nok?

Ikke bekymre deg for hvor dypt du går. Dybden av transe er ikke knyttet til resultater i det hele tatt.

Hva om jeg ikke kan bli hypnotisert?

Du kan. Alle kan. Så lenge du ønsker å gå inn i hypnose, vil du. Det er en enkel, deilig og avslappende prosess.

Hvordan vil jeg føle meg etterpå?

Alle er forskjellige, og avhengig av hvor dypt du jobber, kan du komme ut av seansen med en glad forventning og spenning, eller du kan føle på følelsen av refleksjon eller undring. Du vil kunne fortsette å oppdage enda mer om deg selv etter seansen. Uansett om du føler deg spent eller reflekterende, vil du alltid sitte igjen med en følelse av forståelse, frihet og fornyet styrke.

Kan hypnose endre personligheten min?

Nei, hypnose kan ikke endre en persons personlighet. Hypnoterapi har vært fryktet, mistenkeliggjort og veldig misforstått. Å bruke hypnoterapi for å oppnå et mål er ikke noe annet enn en visualisering under en avslappet sinnstilstand for at visjonen skal synke dypt ned i ditt underbevisste sinn.

Hva om jeg tror jeg allerede vet årsaken til problemet mitt?

Det som gjør RTT så fantastisk er at selv om du tror du vet årsaken så ser du det på en helt ny måte. RTT lar deg endre betydningen og din «sannhet» om det. Og mange går tilbake til scener som er helt forskjellige enn hva de hadde forventet. Så bare slapp av og stol på at underbevisstheten din vil vise deg nøyaktig det du trenger å se. Husk: Hvis du visste den virkelige årsaken til problemet ditt, ville du sannsynligvis ha løst det allerede.

Hva er regresjon?

Regresjon er prosessen med å ta deg tilbake til tidligere opplevelser i livet ditt som har dannet den troen du har om noe spesifikt. I RTT seansen vil vi gå tilbake til tre hendelser i fortiden din. De er ofte fra barndommen. Disse hendelsene vil vise deg et trosmønster som du har lagt deg til, og vi bruker disse hendelsene til å forstå hvordan disse tankemønstrene forårsaker det du sliter med nå – det du har kommet for å få løst.

Hva om jeg går tilbake til hendelser som jeg ikke vil huske?

Sinnet ditt har ført deg tilbake dit av en grunn. Det er viktig å merke seg at du ikke gjenopplever hendelsen, men at du går gjennom minnet og observerer. Du vil være helt trygg, og vi vil jobbe gjennom følelsene som følger med det som dukker opp.

Når vil jeg se endringer?

Det er tre typer endringer med RTT (Rapid Transformational Therapy):

1. Umiddelbar: Du føler et stort skifte med en gang – umiddelbare fysiske endringer og endringer i tanker og atferd i løpet av seansen.

2. Trinnvis: Du ser en jevnlige endring hver dag, eller over tid.

3. Retroaktiv: Du ser ikke endringene med en gang, men en dag ser du plutselig tilbake og ser alle tingene som er forskjellige i livet ditt.

Og du kan oppleve en kombinasjon av de tre.

Hvor lenge varer en seanse?

En RTT-seanse vare ca. 2,5 time.

Er RTT for alle?

RTT er for de fleste, men ikke for alle. For personer med epilepsi eller diagnostisert psykose kan jeg ikke føre deg inn i hypnose. Hvis du har blitt diagnostisert med en psykisk sykdom og under medisinsk behandling, vennligst kontakt legen din før du gjennomgår en RTT-seanse.

«Jeg er klar til å endre gammel frykt til ny styrke»

Nysgjerrig og vil vite mer?

 

La oss ta en prat for å se om dette er rett for deg.

>