Gledeseffekten

Har du hørt om Gledeseffekten – og effekten den har på din business?

Som jeg har snakket om tidligere så vibrerer vi på ulike frekvenser ift hvilke følelser vi har til enhver tid. Og glede har en veldig høy energifrekvens.

Når vi skaper i vår business, så skaper vi innenfra. Da er det en fordel å skape fra et høyest mulig energinivå. For alt som ser dagens lys er først en tanke og en følelse som vi setter ut i livet på ulike måter.

For å komme opp på nivået til gledesfrekvensen så må vi gjøre noe som er gøy! 

Så hva er det som får hjertet ditt til å synge? Hva er det du gjør da?

Fordelen med å ha en høy energifrekvens (i tillegg til at det føles godt) er at vi lettere manifesterer det vi ønsker å få til. Hvilke resultater er det du ønsker å oppnå? Hva ønsker du å bidra med?

Når du tenker, drømmer og ser for deg ulike scenarioer av det du ønsker å oppnå vil du tiltrekke deg muligheter som hjelper deg på veien til å virkeliggjøre det du drømmer om. Dette blir mye lettere når du har er en høy energi, enn om du har en lav energi.

Du har en lav energi når du for eksempel er frustrert, sint, lei deg, desperat, redd, apatisk eller kjenner på en følelse av skam eller skyldfølelse.

Vi har alle disse følelsene fra tid til annen, men det jeg sier er at du ikke vil kjenne på de følelsene når du skal være kreativ og skape noe i businessen din. F.eks. når du skriver tekster til nettsiden din, e-poster, annonser, poster på sosiale media, nye produkter og tjenester, gratis innhold til dine følgere osv.

Prøv heller GLEDESEFFEKTEN ved å koble deg på det som gir deg glede.

 

 

Slik aktiverer du gledeseffekten

Sett opp liste med minst 10 ting som du liker å gjøre, som gir deg en god følelse og en høy energi.

For meg er det for eksempel å danse, være ute, være sammen med gode venner, høre på musikk, se en god film som virkelig gir meg noe – og kose med katten.

Hva er de 10 tingene for deg?

Gjør minst en ting fra listen hver dag.  Slik jobber du bevisst med å aktivere gledeseffekten – og den positive effekten den vil ha på deg og din business.

Du skaper din business innenfra. Så vær bevisst på hva som gir deg glede og energi. Prioriter glede hver eneste dag!

Ta litt tid bort fra å LÆRE, å GJØRE  – og bare VÆRE.

Så fortell meg, hva gjør deg glad?

Signatur Rikke Dørum Schönborn

Believe in yourself. Be you.

>