Hvordan du starter morgenen påvirker resten av dagen - Business fra Hjertet

Har du noen bevisste morgenrutiner?

For hvordan du starter dagen har mye å si for hvordan resten av dagen blir.

Jeg vet med meg selv at de dagene hvor jeg klarer å gjøre mine morgenrutiner blir dagen mye bedre; den flyter bedre og jeg er mer effektiv og produktiv.

De dagene jeg ikke prioriterer morgenrutinen er mer fylt med stress, jeg påvirkes mer av det utenfor meg selv, jeg lytter ikke nok innover og dagen blir mer kaotisk. Jeg føler meg mer frustrert, ukonsentrert – hopper fra oppgave til oppgave uten å ha det fokuset jeg trenger.

 

 

 

Mine enkle morgenrutiner

1.  En 15 minutters meditasjon inkl. en jordingsøvelse

2.  Visualiseringsøvelse hvor jeg visualiserer det jeg ønsker å oppnå med businessen
min; visjonen, årsmålet, med denne dagen eller en oppgave. Jeg ser for marg
hvordan den er når den er ferdig, og hvordan det føles.

3.  Takknemlighetsdagbok hvor jeg skriver ned 10 ting jeg er takknemlig for.

 

De dagene hvor det sklir ut, og jeg ikke er bevisst på å starte dagen på riktig måte, men hvor jeg sliter med å komme meg ut av senga om morgenen, strekker meg etter mobilen og surfer litt på Facebook med en gang, sjekker mailen eller går inn på nettaviser for oppdatere meg på nattens hendelser. Da kjenner jeg at jeg har en lav energi når jeg står opp. Det er ikke bra!

Stå opp og gjør det du må. Om det er å få gjengen ut av huset først, komme deg på kontoret ellerandre ting, så gjør det først. Men før du starter på selve arbeidsdagen så sett av noen minutter for deg selv. De minuttene du bruker ekstra om morgenen vil du få igjen i løpet av dagen ved at du er mer fokusert og konsentrert på det som er viktig for at du skal oppnå det du ønsker og jobber mot.

Disse morgenrutinene er med på å holde energien din høy slik at du tiltrekker deg gode situasjoner, muligheter og løsninger.

Spesielt nå hvor det er mye krisetanker og skriverier i sosiale medier og media generelt er det viktig at du beskytter energien din fra morgenen av slik at du yter bedre i businessen din.

Håper du fant det inspirerende, og at du prioriterer gode morgenrutiner fremover.

Signatur Rikke Dørum Schönborn

Believe in yourself. Be you.

>