Jobb med meg

Få hjelp med markedsføringen
La oss ta en prat

HJELP STEG FOR STEG

1:1 Veiledning

Jeg tilbyr personlig veiledning / rådgiving for deg som trenger hjelp til å komme videre og ønsker å oppnå resultater raskere. Sammen legger en plan for hvordan du skal markedsføre deg og din bedrift for å bli mer synlig. Det å ha en å sparre med, en som hjelper deg å sortere og tydeliggjøre ditt budskap, idéer og tanker, strukturere oppgaver slik at du har fokus på det som genererer business og som motiverer (og utfordrer deg) deg til å ta action på det som skal til for at du får resultater.

Tydelig markedsføring

Mentorprogram

Gjennom mentorprogrammet «Tydelig Markedsføring for Mindre Bedrifter» jobber vi sammen i 10 måneder med fokus på å løfte og styrke din markedsføring – og business.

Vi fokuserer på det du har behov for, f.eks. et konkret mål, utfordring eller problemstilling.

Du vil oppleve at motivasjonen stiger,  du blir mer fokusert, inspirert og ikke minst får du gjennomført mer av det du må gjøre for å se resultater.

 

Struktur og fokus

Strategidag

Strategidagen er for deg som ønsker raskere resultat, struktur, nye perspektiver og er villig til å gjøre jobben. Sammen ser på hvilke strategier som passer din business for økt synlighet og hvordan du kan spisse budskapet. Vi strukturere det ned til konkrete punkter som du må gjøre fremover slik at du får fokus og fremdrift.

Planlegg de neste månedene på én dag.

 

Lær sammen med andre

Kurs & Workshops

Jeg holder kurs og workshop med ulike tema innen markedsføring og business.  Jeg skreddersyr også bedriftsinterne kurs og  workshop for din bedrift på forespørsel.

 

 

KURS: Energien i din business

I samarbeids med Feng Shui Norge, og Grethe Berg Sæthre, lanserer  vi et helt nytt kurs!

Bli med på en spennende og annerledes kursdag hvor du lærer å kombinere businesstrategi og markedsføring med utgangspunkt i feng shui-filosofien.

Kurset holdes onsdag 23. oktober 2019 på Holmen Fjordhotell i Asker.

Les mer om kurset her.

Jeg kommer ikke til å spamme deg ned med masse e-poster, og du kan når som helst melde deg av listen. Din e-post blir ikke gitt videre.

>