Jobb med meg - Business fra Hjertet

TJENESTER

Driv business i tråd med den du er
Ta kontakt for en prat

Veiledningspakker

Jeg tilbyr personlig veiledning for deg som trenger hjelp med markedsføringen og til å finn rett strategi for din business. Sammen legger vi en plan for hvordan du skal markedsføre din bedrift for å bli mer synlig og få flere kunder. Jeg hjelper deg også med å sortere idéer og tanker, tydeliggjøre ditt budskapet, strukturere oppgaver slik at du har fokus på det som genererer business og som motiverer deg til å ta inspirert action på det som skal til for at du får resultater.

Mentoring

Gjennom et mentorforløp jobber vi sammen i over flere måneder med fokus på dine resultater ved å jobbe med mindset, businesstrategi og markedsføring.

Du vil oppleve du får gjort mer, tørr mer, blir mer fokusert, strukturert, du vil føle deg inspirert, motivert og ikke minst få gjennomført det du vet du må gjøre for å se resultater.

Strategidag

Strategidagen er for deg som ønsker raskere resultat, struktur, nye perspektiver og er villig til å gjøre jobben. Sammen ser på hvilke businesstrategier og markedsføring som du bør gjøre for bedre resultater og for å jobbe mot dine mål. Du får konkrete punkter i en plan for fokus og fremdrift.

Planlegg de neste månedene på én dag.

Mastermind

I en Mastermind-gruppe er det  maks 6 deltakere som møtes online månedlig, eller annenhver uke, for å få hjelp med sine utfordringer i business og markedsføring.  Gjennom en Mastermind-gruppe får du ærlig og rause sparringspartner som gir deg gode tilbakemeldinger, du får hjelp til å holde momentum og få ting gjort! Du har noen som kan holde deg ansvarlig, å gjøre det lettere for deg, å nå målene du har satt deg – og du vil ikke lenger føle deg ensom i arbeidshverdagen.

Kurs & Workshops

Jeg holder kurs, workshop med ulike tema innen markedsføring og business.
Jeg skreddersyr også bedriftsinterne kurs og  workshop på forespørsel.

 

Du kommer ikke å bli spammet ned med masse e-poster, og du kan når som helst melde deg av listen. Din e-post blir selvfølgelig ikke gitt videre.

>