Jobb med meg - Business fra Hjertet

Jobb med meg

Skap en business i tråd med den du er
BESTILL GRATIS KARTLEGGINGSSAMTALE HER

Veiledningspakker

Jeg tilbyr personlig veiledning for deg som trenger hjelp med markedsføringen og til å finn rett strategi for din business. Sammen legger vi en plan for hvordan du skal markedsføre din bedrift for å bli mer synlig og få flere kunder. Jeg hjelper deg også med å sortere idéer og tanker, tydeliggjøre ditt budskapet, strukturere oppgaver slik at du har fokus på det som genererer business og som motiverer deg til å ta inspirert action på det som skal til for at du får resultater.

Mentoring fra hjertet

Tenk deg at du driver businessen du alltid har drømt om der du skaper fra ditt indre – alt fra produkter og tjenester til tekster og markedsføring. Og så, se for deg at du får min hjelp til å forme det du har på hjertet til et spisset budskap som er tydelig både for deg selv og for nye kunder, på 12 måneder eller mindre.

Det kan du, hvis vi skal jobbe sammen gjennom programmet Mentoring fra hjertet.

Strategidag

Strategidagen er for deg som ønsker raskere resultat, struktur, nye perspektiver og er villig til å gjøre jobben. Sammen ser på hvilke businesstrategier og markedsføring som du bør gjøre for bedre resultater og for å jobbe mot dine mål. Du får konkrete punkter i en plan for fokus og fremdrift.

Planlegg de neste månedene eller året på én dag!

Du kan når som helst melde deg av listen, og din e-post blir ikke gitt videre.

>