Mine tjenester

Veiledningspakker
Mentoring fra hjertet
Strategidag

1:1 veiledning for bedre resultater

Veiledningspakker

Med personlig veiledning får du hjelp med å bygge et solid fundament for din business slik du står støtt og lettere kan vokse. Vi jobber bl.a. med tydeliggjøring av budskapet, strategier, struktur og fokus på det som er viktig for å motivere deg til å ta action på det som skal til for at du får resultater

Få din egen mentor

Mentoring fra hjertet

Tenk deg at du driver businessen du alltid har drømt om der du skaper fra ditt indre – alt fra produkter og tjenester til tekster og markedsføring. Og så, se for deg at du får min hjelp til å forme det du har på hjertet til et spisset budskap som er tydelig både for deg selv og for nye kunder, på 3 -12 måneder – du velger.

Mentoring handler om mer enn å gi råd, det handler om å motivere og styrke og hjelpe deg til å forstå deg selv og dine mål – og hvordan du kan komme deg dit.

Fokus & Struktur

Strategidag

Strategidagen er for deg som ønsker raskere resultat, struktur, nye perspektiver og er villig til å gjøre jobben. Sammen ser på hvilke businesstrategier og markedsføring som du bør gjøre for bedre resultater og for å jobbe mot dine mål. Du får konkrete punkter i en plan for fokus og fremdrift.

Planlegg de neste månedene eller året på én dag!

La oss ta en uforpliktende prat om hva du trenger hjelp med

>