Hei, jeg er Rikke

La oss ta en kort prat online, eller på telefon, hvor jeg får vite litt mer om deg, din business  og det du trenger hjelp med for å se hvordan jeg best kan hjelpe deg – og om vi er en god match.

Send meg gjerne en e-post for å avtale en tid.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med meg uten å måtte booke en samtale på forhånd.

rikke@businessfrahjertet.no
(+47) 99 02 02 53

Jeg ser frem til å høre fra deg!

 

 

1 + 3 =

Det har vært en fryd og en øyeåpner å få samarbeide med Rikke i Business fra Hjertet. At businessen hennes kommer fra hjertet er det ikke tvil om, Rikke brenner for det hun gjør, og det merkes. Jeg føler meg veldig trygg i møter med Rikke, og kan fortelle om mine innerste drømmer og villeste ideer uten å være flau.

Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende. Rikke forklarer godt og forståelig, og er svært behagelig og engasjerende.


Når man driver sitt eget er det lett å bli blind på hva som kan være av interesse for folk. Dette har Rikke synliggjort for meg, og gjort det lettere å tydeliggjøre budskapet. Hun har også kommet med flere knep når det gjelder hvordan man skal fortelle historiene i markedsføringen.

 

Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård

Inspirasjon  &  Informasjon

Om du ønsker å motta inspirasjon, tips og tilbud fra meg om hvordan du kan  utvikle både deg selv og din business så kan du sette deg på listen min. Du kan når som helst melde deg av.

>