Mentoring fra hjertet

Tenk deg at du driver businessen du alltid har drømt om der du skaper fra ditt indre – alt fra produkter og tjenester til tekster og markedsføring. Og så, se for deg at du får min hjelp til å forme det du har på hjertet til et spisset budskap som er tydelig både for deg selv og for nye kunder, på 12 måneder eller mindre.

Det kan du, hvis vi skal jobbe sammen gjennom programmet Mentoring fra Hjertet.

Slutt å stå i veien for deg selv

Alle har vi noen dårlige dager som bedriftseiere. Kanskje har det slått deg i en slik stund at du står i veien for deg selv? Og samtidig vet du med deg selv at du har en kraft i deg som kan skape positiv forandring i verden, bare den får spillerom nok.

Ved å skape en business innenfra basert på hvem du er og det du tror på, får du en indre forankring og fundamentet du trenger for å lykkes. Du slutter å utsette det du egentlig vet må gjøres, som du likevel stadig skyver fram til «i morgen, i morgen, men ikke i dag». Følelsen av usikkerhet, uklarhet og stress forsvinner og blir erstattet av større trygghet. Fastlåste negative handlingsmønstre blir erstattet av gode vaner én etter én.

Kort sagt, du slutter å stå i veien for seg selv.

Med meg som mentor vil du oppleve at det blir lettere å holde fokus, skape struktur og ikke minst å markedsføre deg og din business. Du blir tydeligere i din kommunikasjon og jeg lærer deg hvordan jobbe med energiene og ikke mot dem. Slik vil du tiltrekke deg de kundene som er rett for deg – de du best kan hjelpe.

 

“Rikke gitt meg mer bevissthet i å følge mitt hjerte når det gjelder min business. Kjenne etter, stoppe opp og følge det mitt indre vil at jeg skal gjøre. Du har vært med på å gjøre en forskjell for min vei videre!«

Hva må jeg gjøre for å lykkes?

Enhver må finne sin vei, og min definisjon på å lykkes er at vi føler suksess når vi lever i tråd med den vi er, jobber med det vi elsker og er gode til og når vi føler at det vi gjør gir mening.

Så da kaster jeg ballen over til deg – hvor god selvtillit har du når det kommer til å følge din indre stemme for å gjøre det som er rett for deg og din business?

Stopp litt opp og tenk over det. Har du i løpet av den siste uka gjort noe som har føltes litt «off», men du gjorde det likevel selv om du ikke følte deg helt hjemme i det? Det kan ha vært noe så enkelt som å  si ja til et oppdrag som du egentlig ikke har lyst til å gjøre, noe som du egentlig ikke er så god på, noe som ikke er kjernevirksomheten din, fordi du trenger pengene.

Magefølelse. Intuisjon. Din indre stemme. Dette er bare navn på det samme. Uansett hva du kaller det – dette er det «hemmelige våpenet» i business.

Når du lærer å handle i tråd med det som er din essens, står du sterkt i kraft av deg selv når du tar beslutninger, skaper og kommuniserer. Det er da det ekte og ærlige deg trer fram fra kaoset av tvil, ubesluttsomhet og usikkerhet.

Så er du klar for å drive din business på en autentisk måte, og si farvel til å gjøre det som føles «off»? Da er du klar til å bli guidet av meg gjennom programmet Mentoring fra hjertet.

 

«Rikke er rå på å se mine unike egenskaper, og hjelpe meg til å styrke disse.«

SJEKKLISTE:   DRIVER DU BUSINESS FRA HJERTET?

Du følger andres forventninger og opererer med lav energi når:

 • Businessen din ikke reflekterer hvem du er som person.

 • Hopper fra det ene til det andre uten å ha en rød tråd i det du gjør.
 • Er fristet av stadig nye onlinekurs og ikke helt klarer å bestemme deg for hvilken markedsføring du skal satse på, så du gjør litt av alt.
 • Du sjelden tiltrekker deg verken mange nok eller de riktige kundene, og du kan til og med oppleve å være frustrert over de kundene du har.
 • Er usikker på hvilken retning du skal ta businessen din, for det er så mange mulige veier. Og vanskelige valg.
 • Du vil høre andres mening før du bestemmer deg for noe, og stoler ikke helt på egne valg. Du vil gjerne velge riktig, men er redd for at det blir feil. Igjen.
 • Er i manko på nye kunder og interessante oppdrag, for det virker som budskapet ditt ikke resonnerer helt med dem eller blir husket – uansett hvor mange ganger du sier det.

Du driver din business fra hjertet når du:

 • Har en autentisk business som reflekterer hvem du er og hva du ønsker å oppnå.

 • Har et solid fundament i businessen som er forankret innenfra, og har funnet din bedrifts DNA og ditt eget «WHY».
 • Har klarhet i hvordan du kan utvikle din business i tråd med hvem de er og sitt WHY.
 • Har et spisset og tydelig budskap til målgruppen slik at det treffer dem du best kan hjelpe.
 • Virkelig har tro på deg selv, og tar inspirert action for å gjøre drømmen din til virkelighet. Hver dag.
 • Ser veien videre steg for steg, så du jobber mer i flyt, og følger den indre guidingen som du kjenner sterkere og sterkere jo mer bevisst du blir på signalene den sender deg. (Kundene mine sier at de opplever at de får gjort ting raskere, enklere og mer inspirerende).
 • Driver en suksessfull business (slik du definerer suksess) innenfra og ut. En business som gir deg en følelse av en dypere mening og hvor du får brukt dine gaver og talenter til å gjøre en forskjell for andre.
Portrett-Rikke-Dørum-Schönborn-mentor-Business-fra-hjertet

Kort om meg

Nå har jeg sagt mye om hvordan jeg hjelper bedriftseiere, så det er på tide med en introduksjon så du får vite litt mer om meg. Jeg heter altså Rikke Dørum Schönborn, hyggelig å ha deg her på nettsiden min! Etter 9 år i det tradisjonelle reiselivet der jeg markedsførte cruisedrømmen til solhungrige nordiske gjester, forlot jeg en sikker jobb for å satse på min egen business. De siste 11 årene har jeg hjulpet mindre bedrifter med taktisk og strategisk markedsføring gjennom Fokus Marketing, før jeg nå har gjort det magefølelsen min hele tiden forsøkte å fortelle meg – jeg re-brandet til Business fra hjertet. På en holistisk måte kombinerer jeg personlig utvikling med markedsføring, en gylden kombinasjon som gir deg resultater på bunnlinja og inspirasjon til å leve et rikere liv.

Rikke har en særegen evne til å se muligheter og «få gull av gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet.

Rikke har tung kompetansen og en unik evne til å øyne det store i det små.

Jeg blir sett personlig. Genuint opptatt av meg og min bedrift, og hvordan best mulig hjelpe meg.

Om mentorforløpet

Du har et budskap som brenner i deg like sterkt som ei sol. Hva om du ikke gjør noe med de skyene som har samlet seg på himmelen? La oss blåse skyene bort sammen, så du kan stråle og være det kraftfeltet du fortjener for kundene dine.

Mentoring fra hjertet foregår over 6 eller 12 måneder. Det er deg, meg og et videokonferanserom som de fleste kjenner godt nå, nemlig Zoom. Vi møtes hver fjortende dag, men hver eneste uke mellom disse samtalene sjekker jeg inn med deg for status, support og gir deg en boost så du kan ta inspirert action til vi treffes igjen!

Det aller første steget ditt er å ta kontakt med meg for en uforpliktende kartleggingssamtale der vi finner ut om vi skal jobbe sammen. Og hvis du ønsker å gå videre med Mentoring fra hjertet, tar vi en oppstartssamtale hvor vi legger en plan for mentorforløpet ut fra hvor du ER og hvor du VIL VÆRE etter et halvt eller ett år.

La oss finne ut om du er klar, bestill en kartleggingssamtale ved å trykke på knappen under.

Innen 6 måneder kan du ha et unikt budskap for din bedrift som du står for 100 prosent, og ha kommet ut i markedet med det du har på hjertet.

Garanti og salgsbetingelser

For mest mulig stressfritt kjøp, får du muligheten til å teste mentorprogrammet gjennom en gratis kartleggingssamtale før oppstart. Der får du inntrykk av hvem jeg er som person og hva kundene mine mener med at jeg er genuint interessert i deg og din business. Hvis ikke vi har god kjemi, så trenger du ikke betale noe for denne samtalen eller melde deg på mentorprogrammet.

Om du bestemmer deg for å gå videre og jobbe med meg, og du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med fremdriften, så er min garanti til deg at du kan si opp avtalen umiddelbart, og uten å betale for de resterende månedene i det avtalte forløpet.

3 måter å finne ut om du trenger en mentor

Du er i oppstartsfasen og trenger noen som kan hjelpe deg med å komme i gang å få det grunnleggende på plass, steg for steg, og svare på spørsmål.

Du er klar til å bli kvitt følelsen av å være «overveldet» hele tiden, og du ønsker mer fokus.

Du er ved et veiskille, og du trenger noen du kan stole på for å hjelpe deg med å finne ut «det neste steget».

Mentoring passer for deg som:

 

 • Driver en mindre bedrift, eller er i oppstartsfasen.
 • Har et budskap du brenner for som du vil dele med verden – du driver business fra hjertet.
 • Ønsker noen å sparre med.
 • Trenger å få klarhet og hjelp til å sortere idéer og tanker.
 • Ønsker mer vekst og bedre resultater.
 • Vil få frem det unike ved deg og din business.
 • Vil styrke troen på deg selv og det du tilbyr.
 • Vil slutte å stå i veien for deg selv og din egen suksess.
 • Er lei av å finne ut alt på egen hånd.
 • Synes det er vanskelig å markedsføre seg.
 • Føler deg overveldet over alt som «må» gjøres.
 • Føler deg litt fastlåst og motløs over hva som er neste skritt for deg og businessen.
 • Trenger hjelp med å fokusere på de rette tingene.
 • Trenger hjelp med en markedsførings- og businesstrategi som du kan gjennomføre.
 • Prioriterer tid til å jobbe MED  businessen, ikke bare I businessen.
 • Er villig til å gjøre den jobben som må gjøres for å få resultater.

Siden 2012 har Rikke vært en super sparringspartner og mentor. Vi møttes  i forbindelse med et nettsideoppdrag, men fortsatte med faste møter og gjennomgang av min markedsføring. Rikke er rå på å se mine unike egenskaper, og hjelpe meg med å styrke disse. I tillegg er hun en markedsfører med fagtyngde som stiller de riktige spørsmålene når det skal jobbes frem materiale for min synlighet på nett. Samarbeidet med Rikke gir meg energi som hjelper meg å holde fokus og driven oppe, samt at hun gjøre en super jobb med å hanke meg inn når det bobler over av ideer, og jeg mister fokus. Vil du ha en mentor med engasjement – velg Rikke!

Heidi Isager

Eier, daglig leder og kreativ håndtverker, FabrikkGalleriet – Makrame.no

For å komme i gang med egen bedrift kreves det mye. Jeg hadde holdt på 3-4 år da jeg fikk en gratis time av Rikke og kjøpte coaching av henne etterpå. Dette er jeg overlykkelig for at jeg gjorde da det var denne coachingen som fikk meg videre. Rikke er oppriktig interessert i meg og min bedrift, og kommer hele tiden med ideer, korrigeringer og tips som gjør at jeg kan gå videre. Hun ser ting som jeg sitter fast i og er i tillegg dyktig til å motivere og inspirere til å fortsatt stå på. Tusen takk Rikke for den hjelpen du har gitt meg med din coaching!

Inger Marie Krystad Skåle

Ernærings-, EFT- og hypnoterapeut, God helse – helt naturlig

Som mentor har Rikke vært en utrolig god støtte for meg i en endringsprosess som gründer. Hun har inspirert meg til å følge hjertet, tørre mer og til å se nye muligheter. Jeg har blitt mer bevisst på mine styrker og hvordan jeg bedre kan bruke dette i virksomheten.
Hun er en kompetent sparringspartner med tanke på strategi og markedsføring og har vært god til å sette seg inn i min situasjon og vist stort engasjement og forståelse. Jeg kommer til å savne de gode samtalene våre!

Christine Wittusen

Relasjonscoach, Enestående

Rikke--Dørum-Schönborn---business-fra-hjertet---portrett
Rikke--Dørum-Schönborn---business-fra-hjertet---portrett

Møt meg

Om alt føles forlokkende og interessant så langt, så er det vel nå på tide at jeg går litt mer i dybden når jeg skal fortelle om meg selv. Jeg heter Rikke Dørum Schönborn, og i tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 20 års erfaring med markedsføring og businesstrategi har jeg fordypet meg i energiarbeid og den indre prosessen vi må jobbe med parallelt for bygge og drive en business fra hjertet.

For det er én ting jeg har oppdaget når det kommer til å tiltrekke seg de riktige kundene – det er ikke nok å ha en god strategi, du må være i flyt og balanse i ditt eget liv så du sender ut de rette energiene som tiltrekker seg muligheter på et høyt nivå.

Jeg jobber derfor ikke bare med markedsføringsplaner, for den personlige utviklingen er like viktig for å lykkes. Derfor er jeg så opptatt av hvordan du kan gå i deg selv for å finne, dyrke frem og holde fast i de gode energiene som gjør at du er deg selv fullt og helt, enten du skal ta en vanskelig beslutning eller finne den riktige markedsføringen.

Når du tør å stole på dine innerste krefter, kan du gjøre mer av det du tror på og stå fjellstøtt i din egen overbevisning. Når du har en plan som reflekterer ditt egentlige jeg, får du en frihetsfølelse uten like og kan strekke deg etter mål som er større enn deg selv.

Du kan drive din business fra hjertet.

Vårt felles samarbeid starter her

Du har kommet langt på din vei med bevisstgjøring av hvor viktig det er å drive business og leve mer intuitivt.

Når du drømmer, drømmer du stort.
Når du sitter ved skrivebordet, føler du deg ofte overveldet.
Når vi jobber sammen, finner vi retning.

Er det ikke på tide at vi virkelig kultiverer fram din evne til å stå i din kraft når du tar beslutninger, skaper og kommuniserer?

Du har så mange gaver og talenter som du kan bruke til å gjøre en forskjell for andre og i verden. Og slik verden ser ut i dag, så trengs det mer enn noensinne.

Jeg ønsker å løfte og inspirere deg, så du kan gjøre ditt beste arbeid.

Jeg er klar for å gi deg Mentoring fra Hjertet.

Er du klar for å ta i mot?

 

>