Mentorprogram

Tydelig markedsføring for mindre bedrifter

Vi overvurdere gjerne det vi kan oppnå i løpet av en dag eller en uke, men undervurdere hva vi klarer å få til i løpet av ett år! Så hvor ønsker du å være om ett år!

Med action kommer resultater, og med resultater kommer motivasjon og selvtillit til å gjøre enda større ting!

Gjennom mentorprogrammet jobber vi sammen 1:1 i 10 måneder med fokus på å løfte og styrke din business og din markedsføring. Det vil være skreddersydd til dine behov, og f.eks. kan være et konkret mål, utfordring eller problemstilling. Som mentor vil jeg hjelpe deg å bli mer bevisst i forhold til markedsføringen og fundamentet i din bedrift. Du vil oppleve at motivasjonen stiger,  du blir mer fokusert og du får gjennomført mer av det du har lett for å utsette!

 

 

Mentorprogrammet er for deg som:

 • Driver en mindre bedrift
 • Ønsker mer synlighet og vekst
 • Ser verdien av en sparringspartner ved utfordringer og vanskelig valg
 • Vil styrke troen på deg selv og businessen
 • Ser at det er vanskelig å komme i mål og oppnå ønskede resultater på egenhånd
 • Er villig til å ta action å gjøre jobben

 

 

Dette får du:

 • En mentor, veileder, sparringspartner og motivator – og ikke finst en fan som vil at du lykkes!
 • Fokus på din bedrift og det du ønsker å oppnå 
 • En du kan dele dine idéer og utfordringer med som ser med mer nøytrale øyne
 • Hjelp til å se ting fra en ny vinkel – ofte er vi litt for tett på våre egne ting
 • Du blir pushet til å ta action, igjen og igjen
 • Svar på spørsmål og hjelp til å løse utfordringer når du føler deg «stuck» og motløs
 • Fremdrift i businessen steg for steg uten å føle deg overveldet – husk vi har 10 måneder på å skape vekst
 • Tilgang til min kunnskap, erfaringer og nettverk gjennom over 20 år med markedsføring og 10 år med egen business

 

 

Slik gjennomføres programmet:

 • Vi jobber sammen i 10 måneder fra september 2019 til juni 2020
 • Vi snakkes sammen 1 time i måneden hvor du får 1:1 mentoring og veiledning
 • Det hele starter med en oppstartssamling 2. september 2019 (online) for alle deltakere (maks 10 personer) hvor vi deler intensjonen og ambisjonene for de neste 10 mnd. 
 • Vi starter det nye året med en midtsamling 6. januar 2020 (online). Da er vi halvveis i mentorforløpet og har hatt jul-og nyttårsfeiring, og trenger helt sikkert en liten boost, inspirasjon, læring og feiring av resultater så langt for å komme skikkelig i gang igjen 
 • Etter 10 måneder med målrettet og fokusert jobbing så av sluttes mentorprogrammet med en avsluttningssamling 22. juni 2020 (online) for å dele læring og feire resultater etter mentorforløpet. Og kanskje har vi lyst til å treffes i Oslo til en sommerfest?
 • Det blir selvfølgelig en Facebook-gruppe for de som deltar (maks 10 personer) i mentorforløpet for deling av læring, tilbakemeldinger, støtte og råd seg i mellom underveis i programmet

 

 

En unik mulighet!

Jeg kjører en pilot på dette opplegget så første kull vil få mentorprogrammet til en redusert pris mot å gi en evaluering og en referanse som jeg kan bruke for å forbedre meg, og for å markedsføre programmet.

Parallelt med dette mentorprogrammet vil jeg jobbe med en medlemsportal. Denne vil du, som deltaker i denne runden av mentorprogrammet,  få tilgang til. Her vil du finne mer læring, ulike verktøy; maler, sjekklister og inspirasjon  – uten ekstra kostnad.

 

Pris

1 betaling:                 15.000 kr + mva
3 betalinger:               5.500 kr + mva
Månedlig betaling:     1.850 kr + mva

Det er maks 10 plasser på mentorprogrammet. Det blir satt opp flere grupper senere, men da til en høyere pris.

 

 

Om Rikke Dørum Schönborn

 Jeg er markedsfører, business strateg, mentor, og veileder. I over 20 år har jeg jobbet med markedsføring og strategi. De siste 10 årene har jeg, gjennom eget firma, hjulpet mindre bedrifter med å bli mer tydelig og synlig i sin markedføring.

Min ambisjon og drivkraft er å hjelp deg, og mange andre, med å lykkes med egen bedrift gjennom synlighet, å få klarhet i hva du må gjøre for å få ditt budskap, tjenester og produkter ut i markedet ved å drive business fra hjertet og gjennom moderne markedsføring, struktur og rett tankesett.

En suksessfull business kommer innenfra.

Jeg er også mentor for Etablerertjenesten i Aksershus sitt mentorprogram som driftes av Kvinner i Business.

Du kan lese mer om meg her >>

 

Som mentor har Rikke vært en utrolig god støtte for meg i en endringsprosess som gründer. Hun har inspirert meg til å følge hjertet, tørre mer og til å se nye muligheter. Jeg har blitt mer bevisst på mine styrker og hvordan jeg bedre kan bruke dette i virksomheten. 
Hun er en kompetent sparringspartner med tanke på strategi og markedsføring og har vært god til å sette seg inn i min situasjon og vist stort engasjement og forståelse. Jeg kommer til å savne de gode samtalene våre!

Christine Wittusen

Relasjonscoach, Bare Relasjoner

For å komme i gang med egen bedrift kreves det mye. Jeg hadde holdt på 3-4 år da jeg fikk en gratis time av Rikke og kjøpte coaching av henne etterpå. Dette er jeg overlykkelig for at jeg gjorde da det var denne coachingen som fikk meg videre. Rikke er oppriktig interessert i meg og min bedrift, og kommer hele tiden med ideer, korrigeringer og tips som gjør at jeg kan gå videre. Hun ser ting som jeg sitter fast i og er i tillegg dyktig til å motivere og inspirere til å fortsatt stå på. Tusen takk Rikke for den hjelpen du har gitt meg med din coaching!

Inger Marie Krystad Skåle

Ernærings-, EFT- og hypnoterapeut, God helse – helt naturlig

Påmelding

Jeg vil gjerne vite litt mer om deg, din bedrift og hvorfor du ønsker å delta i mentorprogrammet. For å finne ut om dette er rett for deg – og at vi er en god match så tar vi en kort prat i forkant.

Fyll ut skjemaet så tar jeg kontakt med deg for å avtale tid for en prat.

>