Om Rikke - Business fra Hjertet

OM RIKKE

Jeg heter Rikke Dørum Schönborn, og i tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 20 års erfaring med markedsføring og strategi har jeg fordypet meg i energiarbeid og den indre prosessen vi må jobbe med parallelt for bygge og drive en business fra hjertet.

Etter 9 år i det tradisjonelle reiselivet der jeg markedsførte cruisedrømmen til solhungrige, nordiske gjester, forlot jeg en sikker jobb for å satse på min egen business. De siste 11 årene har jeg hjulpet mindre bedrifter med taktisk og strategisk markedsføring gjennom Fokus Marketing, før jeg nå har gjort det magefølelsen min hele tiden forsøkte å fortelle meg – jeg re-brandet til Business fra Hjertet.

På en holistisk måte kombinerer jeg personlig utvikling med markedsføring, en gylden kombinasjon som gir deg resultater på bunnlinja og inspirasjon til å leve et rikere liv.

For det er én ting jeg har oppdaget når det kommer til å tiltrekke seg de riktige kundene – det er ikke nok å ha en god strategi, du må være i flyt og balanse i ditt eget liv så du sender ut de rette energiene som tiltrekker seg muligheter på et høyt nivå.

Jeg jobber ikke bare med markedsføringsplaner, for den personlige utviklingen er like viktig for å lykkes. Derfor er jeg så opptatt av hvordan du kan gå i deg selv for å finne, dyrke frem og holde fast i de gode energiene som gjør at du er deg selv fullt og helt, enten du skal ta en vanskelig beslutning eller finne den riktige markedsføringen.

Når du tør å stole på dine innerste krefter, kan du gjøre mer av det du tror på og stå fjellstøtt i din egen overbevisning. Når du har en plan som reflekterer ditt egentlige jeg, får du en frihetsfølelse uten like og kan strekke deg etter mål som er større enn deg selv.

Du kan drive din business fra hjertet.

Du kan når som helst melde deg av listen. Din e-post blir ikke gitt videre.

>