Om - Business fra Hjertet

 

 

Hei, jeg heter Rikke og er en engasjert markedsfører, mentor og businesstrateg som brenner for at du får din stemme og dine talenter ut i verden gjennom din unike og personlige markedføring.

Min ambisjon og drivkraft er å hjelp deg som driver business fra hjertet med å lykkes med å få klarhet i hva du må gjøre for å få ditt budskap, tjenester og produkter ut i verden gjennom å tydeliggjøre din unike markedsføring og finne rett strategi for din bedrift.

Business fra Hjertet handler om å inspirere og styrke deg som ønsker å gjøre en forskjell ved å bruke dine talenter og din kunnskap til å gjøre dine idéer og drømmer til virkelighet.

Ved å skape en business innenfra basert på hvem du er, hva du tror på og hva du brenner for, også i businessen, får du en indre forankring og et fundament for å lykkes. Du vil oppleve at det blir lettere å holde fokus, skape struktur og ikke minst å markedsføre deg og din business. Du blir tydeligere i din kommunikasjon og du vil tiltrekke deg de kundene som er rett for deg – de du best kan hjelpe.

Vi føler suksess når vi lever i tråd med den vi er, jobber med det vi elsker og er gode til og når vi føler at det vi gjør har en mening.

Gjennom å drive business fra hjertet får du brukt hele deg; hjertet, hodet og hånden. Hjertet, det som bor i deg av styrker og talenter – ditt åndelige jeg. Hodet, din kunnskap, ditt intellekt og ego.  Hånden –  du gir og hjelper andre. 

Vi har alle det vi trenger inni oss til å oppnå utrolige ting! En suksessfull business starter innenfra.

Mitt mantra er:  Believe in yourself – be you!

 

Min historie

Rikke Dørum Schönborn heter jeg, og jeg har jobbet med markedsføring og strategi i over 20 år. De siste 10 årene har jeg, gjennom eget firma, hjulpet mindre bedrifter med å bli mer tydelig og synlig i sin kommunikasjon og markedsføring.

Når jeg først startet for meg selv  og etablerte Fokus Marketing i 2009 jobbet jeg med å planlegge og utføre konkrete markedsføringsoppgaver for mine kunder. Alt fra å sette opp strategiske planer, nettsider og få de i gang på sosiale medier til lage trykksaker, annonser og nyhetsbrev. Det å drive egen bedrift er, som du også sikkert erfarer, den største selvutviklingsreisen du kan ha! Både du og bedriften er i en konstant prosess. Så for en tid tilbake så følte jeg at det jeg jobbet med ikke lenger gå meg samme drivkraft og mening – motivasjonen dalte og energien var sparebluss. Det måtte en endring til.

Jeg måtte finne igjen engasjementet og motivasjonen. Det som gir min business mening, rett å slett finne mitt nye WHY for å få forankret den nye retningen innenfra.  Så jeg startet å lytte innover for å finne frem til det jeg virkelig brenner for, hva jeg vil hjelpe andre med fremover og ikke minst hvem jeg vil hjelpe. Det var litt av en prosess med mye forrvirring, fortvilelse, frykt, utålmodighet,  men også glede, håp, fornyet entusiasme og vilje til å stå på videre.

Det jeg fant var at det er så utrolig viktig for meg å drive business fra hjertet, og det vil jeg hjelpe andre å gjøre også. For når du driver business fra hjertet  fremstår du som ærlig, tillitsvekkende. Og tørre å stå i den du er og det du tilbyr – og bruke det i markedsføringen.

Mange av de som tar kontakt med har mistet litt av driven og fokuset på hvorfor de holder på med det de gjør. De har tatt utallige kurs. Følger x-antall «guruer» som hevder de har løsningen på hvordan oppnå suksess. Laster ned gratis materiell og havner på utallige mailinglister, uten å implementere noe av det de lærer. Og de ender opp med å føle seg totalt overveldet over alt de må gjøre (utenom det de egentlig skal jobbe med). Det dukker opp negative tanker og følelser som drar energien ned – noe som ikke bidrar til å få fart i businessen akkurat.

Jeg ønsker å hjelpe deg slik at du får dine styrker og talenter ut i verden og lykkes med egen bedrift på en måte som føles bra for deg. Gjennom et godt fundament, en  forankring i hva du gjør, hvorfor du gjør det, hvordan bli synlig, få klarhet, og en plan for hva du må gjøre for å få ditt budskap, dine tjenester og produkter ut i markedet ved å drive business fra hjertet og gjennom moderne markedsføring, fokus, struktur, strategi – og ikke minst rett tankesett.

Jeg mener at en suksessfull business kommer innenfra.

 

Du kommer ikke å bli spammet ned med masse e-poster, og du kan når som helst melde deg av listen. Din e-post blir selvfølgelig ikke gitt videre.

>