Ros fra kunder

Ros  fra  kunder

Kroglia Kulturgård

Det har vært en fryd og en øyeåpner å få samarbeide med Rikke i Business fra Hjertet. At businessen hennes kommer fra hjertet er det ikke tvil om, Rikke brenner for det hun gjør, og det merkes. Jeg føler meg veldig trygg i møter med Rikke, og kan fortelle om mine innerste drømmer og villeste ideer uten å være flau. Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende. Rikke forklarer godt og forståelig, og er svært behagelig og engasjerende. Når man driver sitt eget er det lett å bli blind på hva som kan være av interesse for folk. Dette har Rikke synliggjort for meg, og gjort det lettere å tydeliggjøre budskapet. Hun har også kommet med flere knep når det gjelder hvordan man skal fortelle historiene i markedsføringen.

Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård

Visit Plura

Rikke er genuint interessert i å hjelpe deg å spisse budskapet slik at du treffer målgruppa. Der vi er gode på fakta og informasjon transformerer Rikke det til en fengende historie. Kjapp responstid, alltid punktlig, veldig hyggelig og hjelpsom. Rikke trekker på lang erfaring, og kommer med gode tips og råd til utvikling – anbefales.

Ina Trælnes, Visit Plura

Fabrikkgalleriet & MakrameMekka

Siden 2012 har Rikke vært en super sparringspartner og mentor. Rikke er rå på å se mine unike egenskaper, og hjelpe meg til å styrke disse. I tillegg er hun en markedsfører med fagtyngde som stiller de riktige spørsmålene når det skal jobbes frem materiale til min synlighet på nett.

Samarbeidet med Rikke gir meg energi som hjelper meg å holde fokus og drive. Hun gjøre en super jobb med å hanke meg inn når det bobler over av ideer og jeg mister fokus.

Vil du ha en mentor med engasjement – velg Rikke!

Heidi Isager, Fabrikkgalleriet & MakrameMekka

Omsøm

Jeg har vært så heldig å få hjelp av Rikke med etablering av min egen virksomhet – med vektlegging på den digitale markedsføringen. Hun har laget et solid og godt fundament som står seg selvstendig, men som også kan utvides og bygges videre på. Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ med en god løsningstilnærming. Ikke bare er hun effektiv og ryddig – men en positiv, lys og lett energi preger også alt hun gjør. Denne energien smitter over i til dels tunge prosesser. Ja, for tunge prosesser er det også når en skal skape noe varig og tillitsvekkende. Her dekker Rikke i Business fra Hjertet et bredt tilbudsspekter fra den enkle lille samtalen om spesifikke råd, til mer omfattende bygging av virksomhetsfundament og videre strategi. Jeg har ikke bare fått det jeg ønsket meg fra Rikke i det hun har levert nå i etableringsfasen, jeg har også fått verdifulle innspill som er viktig i videre satsing. Rikke har tung kompetansen og en unik evne til å øyne det store i det små.

Astrid Gjerde, Omsøm

God helse – helt naturlig

For å komme i gang med egen bedrift kreves det mye. Jeg hadde holdt på 3-4 år da jeg fikk en gratis time av Rikke og kjøpte coaching av henne etterpå. Dette er jeg overlykkelig for at jeg gjorde da det var denne coachingen som fikk meg videre. Rikke er oppriktig interessert i meg og min bedrift og kommer hele tiden med ideer, korrigeringer og tips som gjør at jeg kan gå videre. Hun ser ting som jeg sitter fast i og er i tillegg dyktig til å motivere og inspirere til å fortsatt stå på. Tusen takk Rikke for den hjelpen du har gitt meg med din coaching!

Inger Marie Krystad Skåle, God helse

ExploRana

Takk for at du har sett på mine historier og hjulpet meg i gang med de. Det har gitt meg et helt nytt perspektiv, både gjennom kurset du holdt og dine mentortimer. Det var en øyenåpner for meg hvor stor forskjellen kan være når en bare får til fortellingene. Det som betydde mest for meg var at jeg fikk oppleve hvordan budskapet blir mye bedre kommunisert ved å “trykke” på de rette følelsene. Fantastisk å få være med på “reisen” du tok oss med på. Hadde ikke trodd at formidlingen av budskapet hadde så mye å si. Tusen takk for all hjelp.

Robert Borge, ExploRana

Helgeland Transport Service

Da vi skulle bygge vår nye merkevare Helgeland Travel Service, var det naturlig å få hjelp til utformingen av teksten og historien rundt merkevaren. Med hjelp fra Rikke i Business fra Hjertet fikk vi hjelp til å fremme et godt budskap gjennom god historie om hvordan skape oppmerksomhet. Samarbeidet ved oppbyggingen av merkevaren har vært til stor og god hjelp og ved å få inn et syn på oss fra utsiden, har vi kunnet løfte vår oppmerksomhet overfor kundene vi henvender oss til. En veldig kreativ og morsom måte å utvikle oss på, samtidig som vi har fått et styrket fokus på hvor viktig det er med et tydelig budskap for å bli lagt merke til. Rikke som sparringspartner i denne prosessen har vært veldig viktig for vår utvikling og kan anbefales til de som vil nå det lille ekstra i form av gode historier for å nå nye mål.

Stig Johansen, Helgeland

>