STRATEGIDAG

Legg en plan for din business og markedsføring på én dag

Driver du egen bedrift, er gründer eller jobber med markedsføring i en mindre bedrift? Synes du det vanskelig å vite hva du bør gjøre for å markedsføre din bedrift på en best mulig måte? Det å ha en helhetlig kommunikasjon, se den større sammenhengen, bidrar til mer synlighet i markedet, flere kunder og økt omsetning!

 

Planlegg de neste månedene på én dag

Tenk deg at du har én dag hvor du sitter sammen med en fagperson med over 20 års erfaring, og får konkret hjelp med markedsføringen med fokus på din bedrift! Du kan stille alle dine markedsføringsspørsmål, få råd og tips, og ende opp med en steg-for-steg fremdriftsplan for de neste månedene. Målene din brytes ned til oppgaver som du må gjøre per måned og per uke. Det er ingen hemmelighet at de som setter seg konkrete mål, og har en plan for å nå disse, er de som lykkes.

Strategidagen er for deg som ønsker raskere resultat, struktur, nye perspektiver, hjelp til å se deg og bedriften med nye øyne, få satt markedsføringen i et system med en konkret plan over hva du må gjøre!

Dette får du:

 • En strategidag (5 timer) med fokus på din bedrift
 • Konkret hjelp med det DU trenger hjelp med for å bli mer synlig og oppnå bedre resultater
 • Gode idéer for hvordan du kan markedsføre deg for å nå flere kunder
 • Velge hvilke kanaler bør du bruke i din markedsføring
 • Hjelp til å spisse budskapet ditt – tydelig kommunikasjon
 • En helhetlig forståelse av markedsføringen, hvordan det hele henger sammen for å fungere best mulig – synergieffekter
 • «Hands on» hjelp med det tekniske – om du trenger det
 • Tips til hvordan du kan bli mer synlig på nett
 • Gjennomgang av nettsiden din for å se hvordan den kan gjøres enda bedre for å få flere kunder
 • Markedsføringsstrategi for sosiale medier
 • Svar på dine spørsmål
 • Hjelp til å sette mål som tar deg videre

På slutten av dagen har du en konkret TO DO-liste for hva du må gjøre for å jobbe mot det du ønsker å oppnå

 

Bonus

 • «Verktøykassen» som inneholder en liste over ulike programvarer, apper og nettsider med gratis materiell som gjør markedsføringen enklere og raskere for deg.
 • 1 times oppfølgingssamtale på Zoom i etterkant. Jeg følger deg opp iht. planen fra markedsføringsdagen slik at du kan stille spørsmål, og jeg kan gi deg den boosten du trenger for å jobbe videre med din markedsføring.

 

Ta kontakt for mer informasjon og pris.

Jeg har vært heldig å jobbe med Rikke ved flere anledninger. Det har vært en sann glede, veldig inspirerende og sist men ikke minst, meget nyttig. Rikke bidrar til å sette ting i perspektiv og skape struktur, når hodet er fullt av ideer og annet rot. Hun er erfaren og kunnskapsrik og vet å veilede slik at det er enkelt å vite hva som er neste steg. Slik blir det enklere å bevege seg fremover mot målet. Jeg har fått klarhet i hva jeg skal fokusere på når det gjelder markedsføring. Jeg anbefaler Rikke på det aller varmeste.

Britt Bjørgård

Yogaintuktør, coach, Sat Narayan Kundaliniyoga og Coaching

Takk for noen utrolig effektive og inspirerende timer med deg, Rikke! Du er veldig behagelig å jobbe med, du er kreativ, effektiv og lydhør. Samtidig er det lett å lære av deg, og du er åpen for å dele kunnskap slik at jeg også stadig blir bedre. Takk for at du i tillegg er positiv og hjelpsom når jeg står fast og ringer deg. Du er gull å ha!

Nina Behncke

Mental trener og foredragsholder, Modig Mamma

Slik booker du din Strategidag

For at du skal få den hjelpe du tenger for å se resultater og nå dine mål så må jeg vite mer om hvilket behov du har.

Fyll ut skjemaet nedenfor eller send meg en e-post med hva du trenger hjelp, så sender jeg deg priser og svar på eventuelle spørsmål. Du kan også ringe meg på 99 02 02 53.

Invester i en strategidag hvor vi jobber målrettet og fokusert med din business, og hva du må gjøre steg for steg videre.

La oss jobbe samme slik at du får mer fart på businessen gjennom å være tydelig og synlig.

Fyll ut skjema for å få tilsendt pris på en strategidag

1 + 13 =

>