Viktigheten av å tro på seg selv og sin business

Når man driver egen business, og spesielt når man leverer et kunnskapsprodukt hvor DU er produktet, så kan man av og til få tanker som;  Er jeg flink nok til dette her? Det er mange andre som er flinkere enn meg, så er jeg god nok?

Men har du tenkt over at din indre verden faktisk reflekteres i din ytre verden?
Hvis du ikke tror på deg selv, så vil heller ikke andre tro på deg og det du leverer.

Derfor det er så viktig å jobbe med deg selv, innenfra, hver dag. Det å drive for seg selv er en av den største selvutviklingsreisen du kan ha – om spør du meg.

I videoen deler jeg historien om et budskap jeg fikk om hva jeg skulle bidra med i min business – og hvorfor bildet i toppen av dette innlegget betyr mye for meg. Nå henger det på kontoret mitt for daglig påminnelse. (Bildet er malt av Björg Thorhallsdottir)

BElive in YOUrself! ❤️

Du har alt du trenger for å lykkes inni deg. Du må sette av stilletid til å lytte innover for å finne svarene dine og for høre dine egne gode idéer. Det første du får opp helt intuitivt det må du tro på! Ikke tenk det i hjel eller overanalysere. Bare gjør det du får opp – det er som oftes det rette valget for deg.

Håper du fant det inspirerende til å gjøre det som føles rett for deg, og til å tørre å være deg selv og tro på deg og din business.

En suksessfull business starter innenfra. ❤️

 

Signatur Rikke Dørum Schönborn

 

>